LES MUNTANYES

Elegim el nom Les Muntanyes com representatiu del nostre voltant.

1998 va ser la primera edició i s’emprèn per dotar d’un recull del més interessant que succedeix durant la quinzena a Alcoi i les comarques, un lloc per mantindre’s més prop de l’actualitat als ciutadans a les pàgines d’El Gratis, un objectiu per tenir un ventall més ampli de lectors obrint pas al món de l’informació d’un nou suplement.

Articles per a saber sempre més, reportatges per gaudir de l’actualitat, opinions per descobrir punts de vista, entrevistes per conéixer al les persones de l’entorn i noticies per estar al dia del que passa a la ciutat i entre els pobles de les comarques germanes.

Mes prop de tu i en valencià com a signe d’identitat a les noves planes que oferim al diari son estimades a llarg de les comarques per l’innovació que suposa tindre un mitja d’expressió per llegir en la llengua de la terra.

Renovem cada quinzena com una promesa i continuem creant ideés i noves propostes per estar junts cada moment que tu ens necessites i també per aliviar algunes situacions propiciant un nou l’horitzó. Pròximament…

www.lesmuntanyes.com

imagen-el-gratis-zepelin-1

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s